DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22382040,90%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tava ciğerin kokusu ikiz kuleleri sardı

Tava ciğerin kokusu ikiz kuleleri sardı

ABONE OL
16 Mayıs 2024 11:13
Tava ciğerin kokusu ikiz kuleleri sardı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da yapılan 80. Mali Genel Kurulu kapsamında Edirne Ticaret Borsası (ETB) tarafından Edirne Tava Ciğeri tanıtımı yapıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kulelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubunun katılımlarıyla gerçekleştirilen programa, Edirne Ticaret Borsası’nı (ETB) temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Ferudun Çatalçekiç ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldı.

TOBB Merkezinde geleneksel olarak gerçekleştirilen yöresel ürün tanıtımı organizasyonu kapsamında, Türkiye’nin 81 ilinden gelerek Ankara’da buluşan 365 oda ve borsa temsilcisinin de içerisinde bulunduğu tüm katılımcılara Edirne Ticaret Borsası tarafından tava ciğer, beyaz peynir, badem ezmesi, bademli kurabiye ve coğrafi işaretli deva-i misk helvası ikram edilerek Edirne’nin tanıtımı yapıldı. ETB’ye tahsis edilen stant içerisinde gün boyunca hazır bulunan Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ziyaretçilere Borsa’nın faaliyetleri ve projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

İkram konusu tüm ürünlerin yüksek beğeniyle karşılandığı organizasyonda, Tava Ciğer özel ilgi gördü. Ziyaretçilere ürünleri nasıl temin edilebilecekleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Edirne Tava Ciğerinin diğer yöresel ürünlerden farklı olduğu ve yerinde tadına bakılması gereken bir değer olduğu ifade edilerek, tarihi ve turistik zenginlikleri de görebilmeleri amacıyla ziyaretçiler Edirne’ye davet edildi.            

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.