DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354602,99%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFFHGD’nin Başkanı yeniden Yalçın Biçer

TFFHGD’nin Başkanı yeniden Yalçın Biçer

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Edirne Şubesi 14. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

ABONE OL
16 Ocak 2024 15:20
TFFHGD’nin Başkanı yeniden Yalçın Biçer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Divan Başkanlığı’nı Eski İl Hakem Kurulu Başkanı Bilal Turan, Divan Başkan Yardımcılığı’nı Eray Görgün, Katip Üyelikleri Eren Ayar ve Mehmet Talha Güven’in yaptığı toplantıda, tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Yalçın Biçer, yeniden başkanlığa seçildi. 

Başkan Biçer, yaptığı açıklamada, “14. Olağan genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Yıldırım,  Edirne ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin Kırbiç ve Yılmaz Eygül, Edirne İl Futbol Temsilcisi Yavuz Çiroz, Edirne TÜFAD Temsilcisi  Mustafa Ülkü, Edirne İl Hakem Kurulu Başkanımız Soykan Çekver ve Üyeleri, Eski Gözlemci Hocalarımız Özgür İpçi, İsmail Kılıç, Yakup Öz ve Erdoğan Yıldız, Değerli Gözlemcilerimiz ve Kıymetli Hakemlerimize Genel Kurula katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerine yer verdi.

Yönetim Kuruluna, “Yalçın Biçer, Emir Erdem, Eray Görgün, Özden İpçi, Erdem Bili” seçilirken Denetleme Kuruluna, “Coşkun Doğan, Özben İpçi, Selvi Güler seçildi. Genel Merkez Delegeleri ise, “Serdar Döşlü, Mert Yüksel, Anıl Küçükkaraca, Metin Karlatlı” isimlerinden oluştu. Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.