DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Ulus Pazar yeri başkanın şahsi mülkü değildir’

‘Ulus Pazar yeri başkanın şahsi mülkü değildir’

Ulus pazaryerinin satış girişimine Zafer Partisi Edirne İl Başkanlığı tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, “Ulus pazar yeri Recep Gürkan’a miras mı kalmıştır ki meclis toplantısında “Cuma pazarını satmaktan da vazgeçtim. Önümüzdeki ay kat karşılığı çıkacağım orayı” diyerek şahsi mülkü gibi davranıp adeta müteahhit gibi konuşmaktadır” denildi.

ABONE OL
4 Kasım 2023 10:38
‘Ulus Pazar yeri başkanın şahsi mülkü değildir’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“24 Ekim 2023 tarihinde 4. defa satış ihalesine çıkarılan Ulus pazar yeri bilindiği üzere yine alıcı bulamamıştır. Pazar yerinin satışı 2 Kasım 2023 tarihli belediye meclis toplantısına yansımış ve iktidar partisinin belediye meclisindeki sayın grup sözcüsü belediye başkanı sayın Recep Gürkan’ı pazar yeri satışı üzerinden eleştirmiştir. Ülkede iktidar olup her türlü özelleştirmeyi yaparak kamu mallarını satanlar, yereldeki muhalefetlerinde; ülkede muhalefet yerelde iktidar olan ve kamu kaynaklarını satmaya çalışanlara ironik biçimde muhalefet sergilemektedirler. Edirneliler bu vaziyeti tebessüm ile izlemektedir.

Ayrıca Ulus pazar yeri Recep Gürkan’a miras mı kalmıştır ki meclis toplantısında Cuma pazarını satmaktan da vazgeçtim. Önümüzdeki ay kat karşılığı çıkacağım orayı” diyerek şahsi mülkü gibi davranıp adeta müteahhit gibi konuşmaktadır? Sayın Gürkan müteahhit edasıyla konuşmak yerine Edirnelilere sağlıklı bir ulaşım, musluktan akan içilebilir su ve çukursuz, çamursuz yollar sunmak ile mükelleftir. Zira Edirne her yağmur sonrası Yedigöller’i andırmaktadır.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.