DOLAR 32,1342 -0.13%
EURO 35,1668 0.02%
ALTIN 2.472,570,21
BITCOIN 21230516,29%
Edirne
14°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YEŞİLBİS sezonu açtı

YEŞİLBİS sezonu açtı

Edirne Yeşilay Şubesi ve Edirne Yeşilay Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen sezon açılış programı kapsamında “Sağlıklı Yaşam Bisiklet ve Doğa” turu Selimiye Camii Meydanından başlayarak Değirmenyeni Köyü Şelalesinde son buldu.

ABONE OL
30 Nisan 2024 10:11
YEŞİLBİS sezonu açtı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

24 kilometrelik güzergahta pedal çeviren Yeşilbis (Yeşilay Bisiklet Grubu), Değirmenyeni Köyü Şelale alanında piknik organizasyonu gerçekleştirdi. Etkinliğe katılım sağlayanlar şelale alanında doğa turu, futbol ve voleybol maçı, halat germe ve çuval yarışı, boyama etkinlikleri gerçekleştirdi.

Etkinlik sonunda Edirneli yerel sanatçı Emre Çam tarafından çalınan saz eşliğinde türküler söylendi.

Programa; Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Yeşilay Edirne Şube Başkanı Müzekka Bayrak, Edirne Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Trakya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluk Başkanı aynı zamanda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Yeşilay Üye ve Gönüllüleri ile aileleri katıldı.

Program sonunda etkinliğin gerçekleştiği alanda temizlik çalışması yapılarak, çöpler toplandı.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.