DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zafer Partisi’nden 10 Kasım mesajı

Zafer Partisi’nden 10 Kasım mesajı

Zafer Partisi Edirne İl Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajda, “Dahi bir devlet adamı olarak tarihin müstesna sayfalarına adını yazdıran Mustafa Kemal Atatürk, 57 yıl süren yaşamında milletin ve vatanın bağımsızlığı için yılmadan çalışmış ve girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır” denildi.

ABONE OL
9 Kasım 2023 13:16
Zafer Partisi’nden 10 Kasım mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Edirne İl Başkanlığı’nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Yalnızca milletin istiklalini elde ettiği Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla yöneten bir başkomutan olarak değil, aynı zamanda devrimleriyle de dahi bir devlet adamı olarak tarihin müstesna sayfalarına adını yazdıran Mustafa Kemal Atatürk, 57 yıl süren yaşamında milletin ve vatanın bağımsızlığı için yılmadan çalışmış ve girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır. Uçurumun kenarında yıkık haldeki bir ülkeyi tekrar bayındır hale getirip Türk milletini ayağa kaldıran, milliyetçi ve halkçı kimliği ile 100 yaşına giren Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Paşa Hazretleri’nin ebedi ruhlarından aldığımız kudret ve kuvvet ile büyük Türk milletinin bütün mensuplarını zengin, özgür, güvenli ve sosyal adaleti benimsemiş, geleceğe güvenle bakan bir Türkiye’de yaşatabilme gayemiz sonsuza kadar devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin nice yüzyıllarda ölmez nigehbanı olacağımıza söz verir; ebediyete irtihalinin 85. yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygı ile anar, yüce hatırası önünde şükran ve sadakatle eğiliriz. Aziz ruhları şad olsun.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.