DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirneli aktörden bir korku filmi daha

Edirneli aktörden bir korku filmi daha

Yeşilçam’ın Edirneli aktörü Levent Çakır, yeni sinema filmi Alem-i Cin ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Korku filmlerinin aranılan ismi olduğunu belirten Çakır, “Yeni filmimiz Mart ayında vizyona girecek. Bundan önceki filmlerde olduğu gibi bunda da cin çıkartma rolüm var” dedi.

ABONE OL
7 Şubat 2024 15:08
Edirneli aktörden bir korku filmi daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilçam’ın aktörlerinden Zagor filmiyle hafızalara kazınan Edirneli Levent Çakır, korku gerilim aksiyon filmi ‘Alem-i Cin’in başrolünde oynadı. Yönetmenliğini Burak Çelik’in yaptığı filmde Levent Çakır ile birlikte Merve Özel, Özcan Varaylı, Atakan Ülker, Neslihan Öcebe, Çağatay Şık ve Necdet Kökeş rol aldı. Çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanan filmin Mrat ayında vizyona girmesi bekleniyor.

  Edirneli oyuncu Levent Çakır, gazetemize yaptığı açıklamada bugüne kadar yaklaşık 200 filmde oynadığını belirterek, son yıllarda özellikle korku filmlerinin aranılan ismi olduğunu ifade etti. Çakır, “Geçen yıl 4 filmde rol aldım. Bu senenin ilk filmi Alem-i Cin’de başrol oynuyorum. Ocak ayında çekimleri yapıldı. İstanbul Şile Cebeciköy’de çekildi. İyi kadro ile iyi bir film yaptık. Çok renkli bir film oldu. Korku gerilim aksiyon filmi Alem-i Cin Mart ayında vizyona girecek. Bundan önceki filmlerde olduğu gibi bunda da cin çıkartma rolüm var” şeklinde konuştu.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.