DOLAR 32,5071 0.2%
EURO 34,9773 0.38%
ALTIN 2.440,830,10
BITCOIN 2047837-0,98%
Edirne
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Emeğimiz Kazanıyor’ projesine ödül

‘Emeğimiz Kazanıyor’ projesine ödül

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenmede İyi Uygulama Örnekleri Çalışmasında Edirne Halk Eğitimi Merkezi’nin "Emeğimiz Kazanıyor" adlı projesi ödüle layık görüldü.

ABONE OL
15 Nisan 2024 17:36
‘Emeğimiz Kazanıyor’ projesine ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Hayat Boyu Öğrenmede İyi Uygulama Örnekleri Çalışmasında bu yıl Edirne Halk Eğitimi Merkezi’nin “Emeğimiz Kazanıyor” adlı projesi ödül alarak yayınlanmaya değer bulundu.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlarda uygulanan kurslarda, hayat boyu öğrenmeye katılım oranlarını artırmaya yönelik teşvik edici, ilham verici, özgün örnekler; her yıl olduğu gibi bu yal da “Hayat Boyu Öğrenmede İyi Uygulama Örnekleri Çalışması” ile değerlendirildi. 2023 yılında altıncısı gerçekleştirilen çalışmada Türkiye genelinde bulunan bin Halk Eğitimi Merkezinden gelen iyi uygulama örnekleri “Genel Müdürlük Seçim Komisyonu” tarafından titizlikle incelendi. Yapılan değerlendirmede 11 iyi uygulama örneği yayımlanmaya değer bulundu. 

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete ve  MEB Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Genel Müdürü Tuba Korkmaz’ın katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde Edirne’yi bir kez daha onurlandıran ödül, Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlhan Dinç’e, MEB Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Genel Müdürü Tuba Korkmaz tarafından takdim edildi.

Edirne Halk Eğitimi Merkezi 2020 -2023 yılları arasında iyi uygulama örnekleri kapsamında yapılan değerlendirmede ikinci kez ödül almaya hak kazandı.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.