DOLAR 32,2796 -0.04%
EURO 35,1291 0.06%
ALTIN 2.497,701,29
BITCOIN 21597552,61%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

‘Emekçilerimiz için çaba gösteriyoruz’

‘Emekçilerimiz için çaba gösteriyoruz’

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Engin, “İYİ Parti olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İşçilerin özlük haklarını iyileştirecek çalışmalar yapıyoruz” dedi.

ABONE OL
30 Nisan 2024 14:34
‘Emekçilerimiz için çaba gösteriyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Engin mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa mensup bir milletin mensuplarıyız. İYİ Parti olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İşçilerin özlük haklarını iyileştirecek çalışmalar yapıyoruz.

1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmasını diliyorum.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bugünde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.