DOLAR 32,2668 -0.04%
EURO 35,1388 0.05%
ALTIN 2.465,04-0,01
BITCOIN 2105012-0,81%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Polis, amansız hastalığa yenik düştü

Genç Polis, amansız hastalığa yenik düştü

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis memuru 48 yaşındaki İbrahim Arslan, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat etti. Arslan, bugün düzenlenen törenle son yolcuğuna uğurlandı.

ABONE OL
29 Nisan 2024 16:56
Genç Polis, amansız hastalığa yenik düştü
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Ali Sıtkı ve Ayşe Arslan’ın oğlu, İpek Arslan’ın ağabeyi, Melek Arslan’ın eşi, Duru Arslan’ın babası, polis memuru 48 yaşındaki İbrahim Arslan, bir süredir tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 

Arslan için ilk olarak Edirne Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Arslan’ın cenazesi daha sonra Eski Cami’ye getirildi. Törene Edirne Valisi Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ile meslektaşları ve ailesi katıldı. Arslan’ın cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Edirne Yenişehir Mezarlığına defnedildi.

Biz de Edirne Yenigün Gazetesi ailesi olarak merhum İbrahim Arslan’a Allah’tan rahmet, emniyet camiasına ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.