DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21625011,11%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hacı adaylarına seminer verildi

Hacı adaylarına seminer verildi

Edirne’de hacı adaylarına yönelik ilk seminer İl Müftüsü Hasan Başoğlu tarafından verildi. Başoğlu, Hac yolculuğunun herkese nasip olmayacak kadar mukaddes bir yolculuk olduğunu söyledi.

ABONE OL
4 Mayıs 2024 14:24
Hacı adaylarına seminer verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Müftülüğü tarafından hacı adaylarına yönelik olarak başlatılan hac seminerlerinin ilki İl Müftüsü Hasan Başoğlu tarafından verildi. Hac yolculuğunun herkese nasip olmayacak kadar mukaddes bir yolculuk olduğuna değinen İl Müftüsü Başoğlu, aynı zamanda bu yolun çetin bir yol olduğunu vurguladı.

Boşoğlu, “Ülkemizde 85 milyon insan yaşıyor. Bunlardan 2 buçuk milyon kadarı şu anda hacı olmaya hazır. Sizler ise bu kadar kişi içerisinden kendilerine hac nasip olacak 85 bin kişisiniz. Bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirmenizi temenni ediyorum. Hacca gitmeden önce çevrenizle helalleşmenizi, varsa küs olduklarınızla barışmanızı tavsiye ediyorum. Nasıl ki bir misafirliğe giderken hazırlık yapıyoruz, şimdi hepiniz Allah’ın misafiri olacaksınız. Allah’ın ev sahipleri içinde hürmete en layık olanı olduğunu unutmayınız. Haccınız boyunca kavgadan, gürültüden uzak durunuz. İbadetinizi yapıp döndüğünüzde de çevrenize örnek birer Müslüman olunuz” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.