DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471,91%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadınlardan meclis ziyareti

Kadınlardan meclis ziyareti

Edirne İl Genel Meclisi aralık ayı toplantıları devam ediyor.

ABONE OL
5 Aralık 2023 16:19
Kadınlardan meclis ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Genel Meclisi aralık ayı toplantıları İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş’in başkanlığında yapıldı.Edirne Kadın Dayanışması Platformu üyeleri meclisi ziyaret etti.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilmesinin 89. yıl dönümünü kutladı.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınları ile ilgili söylediklerine değinen Geçmiş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk kadınının İstiklal Savaşı’nda elindeki silahla gönüllü olarak dövüşerek, kan döküp şehitler verdiğin ve aynı zamanda analık görevi ile diğer görevleri de en sert koşullar içerisinde başardığını ifade etmiştir.” diye konuştu.

Meclis toplantısında CHP Edirne İl Genel Meclis üyesi Çiğdem Gegeoğlu ve AK Parti Edirne İl Genel Meclis üyesi Melek Uzgör birer konuşma yaptı.

Gerçekleşen konuşmaların ardından platform üyeleri tarafından İl Genel Meclisi’nin kadın üyeleri Çiğdem Gegeoğlu ve Melek Uzgör’e çiçek takdim etti.

Gegeoğlu ve Uzgör de nazik ziyaretlerinden dolayı platform üyelerine teşekkür etti.

Haber Ogün Kurkan

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.