DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2158856-0,21%
Edirne
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metruk binalar yıkılıyor

Metruk binalar yıkılıyor

Keşan Belediyesi, ilçedeki metruk binaların oluşturduğu riskleri ortadan kaldırmak ve çevreye zarar veren unsurlara engel olmak amacıyla yıkım çalışmalarına devam ediyor.  Belediye yetkilileri, şehrin çeşitli bölgelerinde bulunan ve metruk durumdaki binaların yıkımına devam edildiğini bildirdi.

ABONE OL
7 Mayıs 2024 16:26
Metruk binalar yıkılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışmalar kapsamında, Keşan Uğur Mumcu Caddesi üzerinde tehlike oluşturan bir bina belirlenerek yıkım işlemleri başlatıldı. Ekipler, binaların çevresinde güvenlik önlemleri alarak, çevreye zarar vermeden kontrollü bir şekilde yıkım çalışmalarını tamamladı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç, yıkımın sadece çevre güvenliği için değil, aynı zamanda şehrin estetik görüntüsünü ve yaşam kalitesini artırmak için de önemli olduğunu belirterek, “Metruk binalar hem şehrin estetiğini bozuyor hem de çevreye ciddi anlamda zarar veriyor. Bu nedenle, bu yapıların yıkımıyla ilgili kararlı bir şekilde hareket ediyoruz. Şehrimizi daha güvenli ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Yetkililer, vatandaşların bu konudaki duyarlılığını ve desteğini önemsediğini ve şehrin geleceği için birlikte çalışmanın önemini vurguladı.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.