DOLAR 32,3865 -0.19%
EURO 34,7838 0.08%
ALTIN 2.429,36-0,37
BITCOIN 2017052-2,19%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modern tesisin yapımına yakında başlanıyor

Modern tesisin yapımına yakında başlanıyor

Karaağaç Arda Spor Kulübü Başkanı Birol Salçın, Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’nde atıl halde bulunan Zafer Tangör Futbol Sahasının yerine kısa süre içinde modern bir tesis yapılacağını söyledi. Salçın, “Konudan, çalışmalardan bir haber olan insanların sanki burada bir şey yapılmıyormuş gibi olayı lanse etmeleri hoş olmadı. Kimsenin emeğini göz ardı etmemek gerekiyor. Orası şu anda atıl durumda fakat 2017’den bugüne kadar ki çalışmalarda sahanın yapılanması, yenilenmesi son aşamaları yaşıyoruz” dedi.

ABONE OL
24 Ocak 2024 17:25
Modern tesisin yapımına yakında başlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salçın, yaptığı açıklamada, atıl durumda olan Zafer Tangör Futbol Sahasının gündeme geldiğini, modern tesisin yapımına başlanması için sona yaklaşıldığını ifade etti. Salçın, tesisin yakın zamanda ihalesinin yapılacağını, yeni tesisin ise tüm kente hizmet vereceğini kaydetti.

“ÇOK GÜZEL BİR TESİS KAZANDIRILACAK”

Salçın, şunları söyledi:

“Konudan, çalışmalardan bir haber olan insanların sanki burada bir şey yapılmıyormuş gibi olayı lanse etmeleri hoş olmadı. Kimsenin emeğini göz ardı etmemek gerekiyor. Orası şu anda atıl durumda fakat 2017’den bugüne kadar ki çalışmalarda sahanın yapılanması, yenilenmesi son aşamaları yaşıyoruz. Uzun bir süreçti. Orayla ilgili bütün bürokratik işlemler sona erdi. Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın talimatlarıyla Sayın Milletvekilimiz Fatma Aksal’ın çalışmaları doğrultusunda Sayın Valimiz Yunus Sezer’in defalarca yerinde yaptığı incelemeler sonucu başlattığı çalışmalarda artık sona gelindi. Bugün yarın Spor Toto tarafından yapılan sözleşmelerde yapılacağının bilgisi bizlere geldi. Herkesin çalışmaları var. Bugün yarın orada bir inşaat başlamasını bekliyoruz. Hazırlanan projeleri kulübümüz takip ediyor. Çok güzel bir tesis kazandırılacak. Sadece Karaağaç olarak düşünmeyin. Bu tesis, şehrimizdeki tesisi sıkıntısını bir nebze rahatlatacak.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.