DOLAR 32,2744 0.08%
EURO 35,1795 0.08%
ALTIN 2.505,740,22
BITCOIN 2138386-0,82%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti’nin 4’ncü aday adayı Barmanbay

AK Parti’nin 4’ncü aday adayı Barmanbay

Edirne’de radyo programcısı, esnaf Metin Barmanbay, 31 Mart 2024’te yapılması beklenen yerel seçimlerde AK Parti’den Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Barmanbay, AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yapan 4’ncü kişi oldu.

ABONE OL
20 Kasım 2023 16:32
AK Parti’nin 4’ncü aday adayı Barmanbay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvuru evraklarını teslim eden Barmanbay, partisinin binasında basın açıklamasında bulundu. Barmanbay’ı bu özel gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Barmanbay, belediye başkanı olması durumda Edirne’de Türkiye’ye örnek teşkil edecek Ramazan ayı geçirileceğini söyledi.

“BEN BU ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUM”

Barmanbay, şunları kaydetti:

“Varsa yoksa ‘Edirne’ diyorum. Ben bu şehri çok seviyorum.  Bu şehre ne yapılabilir, ‘Bende adımı vurabilirim.’ Neden rahmetli bir Cengiz Varnatopu olmasın? Müşterilerilerim ve partimizi sevmeyenlerle yapmış olduğum konuşmalarda, ‘Hayatında AK Parti’ye oy verdin mi?’ hayır, asla da vermem. ‘Böyle bir yarışın içine girsem ne olur?’ ‘Metin Abi sen olursan geçtik oy vermeyi, çalışmaya bile varız’ dediler. Ben bu şehri Allah nasip ederse hayal edemeyeceği güzellikler buluşturmak istiyorum. Yıllar boyu konuşulacak Türkiye’nin gıpta ettiği ve edeceği örnek Ramazanlar yaşayacağız. Örnek, Londra, Singapur… Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış bir şehirde Ramazan neredeyse hiç yaşanılmıyor ama yılbaşı denilince her yerde geyikler, Noel ağaçları… Muhteşem bir Ramazan yaşayacağız. Allah belediye başkanı olmayı nasip ederse olduktan 1-2 hafta sonra Ramazan ayına giriyor olacağız. Geldiğimiz gibi biz bunu gerçekleştireceğiz.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP