DOLAR 32,2020 -0.01%
EURO 35,0163 0%
ALTIN 2.514,490,57
BITCOIN 2157450-0,64%
Edirne
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’de büyük Cuma

CHP’de büyük Cuma

CHP Edirne Belediye Başkan Adayının yarın yapılacak Parti Meclisi’inde ismi açıklanması bekleniyor. Parti Meclisi’nin gece geç saatlere kadar sürmesi beklenirken aday adaylarının heyecanlı bekleyişi de adayın açıklanmasıyla son bulacak.

ABONE OL
25 Ocak 2024 14:46
CHP’de büyük Cuma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin Edirne’deki tüm ilçe Belediye Başkan Adayları belli oldu. 3 ilçede ön seçimle adaylar belirlenirken diğer ilçelerde ise atama yapıldı.  Keşan Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkan adayı Cenan Tetik, Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden ön seçimle üyeler tarafından seçildi. Süloğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Ormankıran, Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Sezgin Geldi, Enez Belediye Başkan Adayı Özkan Günenç, Keşan Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özcan, Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, Meriç Belediye Başkan Adayı Erol Dübek ise atamayla aday gösterildi.

Edirne Belediye Başkan Adayının belirlenmesiyle seçim çalışmalarının da hız kazanması bekleniyor. CHP’den Edirne Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ayhan Murat Dursunoğlu, Bülent Bacıoğlu, Ergun Türkyılmaz, Filiz Gencan Akın, Recep Gürkan, Serkan Liznak, Seyfi Alp Üzmen,  Şükrü Ciravoğlu ve Harika Taybıllı’nın isimleri bulunuyor. Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.