DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’de önseçim beklentisi

CHP’de önseçim beklentisi

Edirne CHP Taban Hareketi’nin Belediye Başkan Aday Adayı Ergun Türkyılmaz, 34 gündür sahada sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yaklaşık 30 bin kişi ile bir araya geldi. Edirne CHP Taban Hareketi’nden yapılan açıklamada, “Partimizin Aday belirleme sürecinde halkın kendi adayını belirleyeceği, objektif ve profesyonel kriterlere dayalı “Önseçim” ya da “Kamuoyu Yoklaması” gibi yöntemleri hayata geçirerek karar alacağına olan inancımız tamdır” denildi. 

ABONE OL
9 Kasım 2023 15:32
CHP’de önseçim beklentisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Edirne CHP Taban Hareketi’nden yapılan açıklamaya göre CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ergun Türkyılmaz’ın 34 günden beri sahada çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘SAHADA CİDDİ TEPKİLER VAR’

“Saha ziyaretlerinde hem partiye hem de Edirne’deki mevcut yönetime ciddi tepkilerin olduğunu gözlemledik. Genel başkan değişiminin bu anlamda CHP seçmenine ciddi bir motivasyon sağlamasını umut ediyoruz.

“En iyi anket sokağın söyledikleridir” tezinden yola çıkarak yaptığımız ziyaretlerde halkımızın en çok dillendirdiği sorunların başında Ulaşım, Otopark, Tuvalet yetersizliği, altyapı ve yol sorunları, Çocuklarımız için Park Alanlarının yetersizliği, Şehrin genel temizliği, Sokak hayvanları ve beslenme alanları sorunu, Belediye çalışanlarının verimliliği ve bazı davranış sorunları, Suyun pahalılığı, Otogarın güvenli olmaması ve tekel olarak işletilmesi sorunu, Belediye Başkanının saha ziyaretlerinin azlığı gibi sorunların öne çıktığını gözlemledik.

Edirne, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına gelişmiş, müreffeh bir kültür kenti olarak yoluna devam etmek zorundadır ve bu sorunları konusunda uzman, liyakatli kadrolar ile verimli çalışmalar yaparak çözmek çok kolaydır.

‘EDİRNE’DE 80 BİN KİŞİYE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ’

Edirne CHP Taban Hareketi olarak amacımız bu sorunları çözmenin ötesinde, vizyoner bir yönetim anlayışı ile tüm ülkede örnek gösterilen ve her Edirnelinin “Benim Edirne’m, Benim Belediyem” diyeceği bir anlayışı hâkim kılarak, geleceğin Edirne’sini Edirne halkı ile birlikte yeniden inşa etmektir.

34 günlük saha ziyaretlerimizde halkımızdan gördüğümüz destek ve yoğun ilgi bize hem umut hem de güç vermiştir. Çıktığımız bu yolda desteğini esirgemeyen Edirne halkına teşekkürü bir borç biliriz.
 25 Kasım 2023 tarihinde yapılması planlanan “Tüzük Kurultayı”na kadar bu çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeyi ve Edirne’de yaşayan yaklaşık 80 Bin kişiye direkt ve dolaylı olarak ulaşmayı hedefliyoruz.

‘ÖNSEÇİM YA DA KAMUOYU YOKLAMASI’

Partimizin Aday belirleme sürecinde halkın kendi adayını belirleyeceği, objektif ve profesyonel kriterlere dayalı “Önseçim” ya da “Kamuoyu Yoklaması” gibi yöntemleri hayata geçirerek karar alacağına olan inancımız tamdır. 

Bizler, biliyor ve inanıyoruz ki gerçekçi kriterlerle yapılacak Aday belirleme süreçlerinde Ergun Türkyılmaz Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı olacaktır.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.