DOLAR 32,2839 0.08%
EURO 34,7102 -0.05%
ALTIN 2.393,09-0,29
BITCOIN 2010898-2,98%
Edirne
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doruk, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

Doruk, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

İnşaat Mühendisi Mahmut İzzet Doruk, MHP’den Edirne Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiğini açıkladı.

ABONE OL
15 Aralık 2023 13:38
Doruk, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnşaat Mühendisi Mahmut İzzet Doruk, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Edirne Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adaylığı için Edirne Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına başvuruda bulundu. Edirne MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını duyuran Mahmut İzzet Doruk’a çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

“EDİRNE HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMÜYOR”

Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Doruk, Edirne’nin hak ettiği değeri görmediğini belirterek, “Edirne’nin gerçek bir şehirleşmeye kavuşması için kararlılıkla mücadele edeceğimizi belirtmek istiyorum. Tarihi zenginlikleri ve kültürel mirasıyla ön plana çıkan Edirne, maalesef bugüne kadar hak ettiği değeri görememiş ve birçok konuda ihmal edilmiş bir şehir konumunda. Bu durum özellikle mühendisler olarak bizleri derinden etkilemekte ve sorumluluk duygusuyla hareket etmemize neden olmaktadır. Şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, altyapı sorunlarını çözmek, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemek, istihdam olanaklarını artırmak amacıyla yola çıkıyoruz. Mühendislik bilgisi ve deneyimimizle Edirne’nin modern bir kent olması için projeler geliştirecek, sürdürülebilir çözümler üreteceğiz. Bu amaçla, Meclis Üyeliği’ne aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Edirne’nin kalkınması, sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için çaba harcamaya hazırız” dedi. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.