DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirne ve ilçelerinde hizmete talibiz’

‘Edirne ve ilçelerinde hizmete talibiz’

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Edirne ve ilçelerde hizmete talip olduklarını belirterek, seçimlerde tüm ilçeleri ve merkezi kazanmak istediklerini kaydetti.

ABONE OL
27 Kasım 2023 10:06
‘Edirne ve ilçelerinde hizmete talibiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne İl Başkanlığınca 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi. Edirne İl Başkanlığında dijital ortamda temayül yoklaması yapıldı. İstanbul Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, serhat şehri Edirne’de gerçekleştirecekleri temayül yoklamasının hayırlı olmasını diledi.

Elektronik ortamda gerçekleştirilen yoklamanın AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlandığını belirten Demir, “Demokrasi açısından örnek teşkil edecek güzel bir çalışma. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın önümüzdeki yerel seçimlerde eğilimlerini, tercihlerini tespit amacıyla yoklamayı yapıyoruz.” dedi. Eski bir belediye başkanı olarak Edirne’yi yakından takip ettiğini dile getiren Demir, kenti hakkı olan AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracak bir adayla seçime katılacaklarını kaydetti.

Edirne ve ilçe belediye başkanlıkları için oylama yapıldığını kaydeden İba “Herkes kimi aday görmek istiyorsa, adaylarımızın dışında görmek istediği bir aday varsa onu da tercih edebiliyor. Parti içi demokrasi bizim için çok önemli, hayırlı olsun diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Edirne ve ilçelerde hizmete talip olduklarını dile getiren İba, seçimlerde tüm ilçeleri ve merkezi kazanmak istediklerini kaydetti.

Programa, Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, MKYK Üyesi Melek Şimşek, Kadın Kolları MKYK Üyesi Gülcan Altundal Chorghay, partililer ile aday adayları katıldı. (aa)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.