DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030,63%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirne’yi en iyi biz güzelleştiririz’

‘Edirne’yi en iyi biz güzelleştiririz’

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, hane ziyaretlerine devam ediyor.

ABONE OL
2 Şubat 2024 12:14
‘Edirne’yi en iyi biz güzelleştiririz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek önerileri ve talepleri dinleyen İba, “Kadınlarımızın Edirne’mizden beklentileri net. Hepsi daha güzel bir Edirne istiyor, daha yaşanılır sokaklar, gelişmiş sosyal imkanlar istiyor. Edirne’yi en iyi, biz güzelleştiririz” dedi.  

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ilk olarak MHP Edirne Başkan Yardımcısı Hafife Balkan Delen ile birlikte Nişancıpaşa Mahallesi’nde ikamet eden İmran Gülseren’in evine konuk oldu.

Güzel sohbetlerin olduğu ziyarette İba, misafirperverliği nedeniyle aileye ve misafirlere teşekkür etti.

“EDİRNE’Yİ EN İYİ BİZ GÜZELLEŞTİRİRİZ”

İba, ardından Abdurrahman Mahallesi’nde ikamet eden Sinem Ocak’ın hanesine misafir oldu.

Keyifli bir akşam geçirdiklerini söyleyen İba, “Kadınlarımızın Edirne’mizden beklentileri net… Hepsi daha güzel bir Edirne istiyor, daha yaşanılır sokaklar, gelişmiş sosyal imkanlar istiyor. Hepsi de bunları hak ediyor. İşte bütün bunları ve daha fazlasını, hep birlikte başaracağız. Çünkü biz hep birlikte Edirne’yiz. Edirne’yi en iyi, biz güzelleştiririz.” dedi.

“YENİ EDİRNE’Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Barutluk Mahallesi’nden Gülcan ve Ümit Zengin çiftinin evine konuk olan İba, daveti için çifte teşekkürlerini sundu. Kadınlar ile hoş sohbetler gerçekleştiren İba, önerileri dinleyip not alıyor.

Edirne için kadınların ufuk açan önerilerinin çok güzel olduğunu dile getiren İba, “Yeni Edirne’yi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE EDİRNE’YİZ”

İba, günün son ziyaretini Kocasinan Mahallesi’nden Hilal ve Rasim Bilir çiftinin hanesine gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla beraber olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten İba, “Bizimle birlikte olmak, bizimle dertleşmek, gülmek, sohbet etmek için, bizimle güzel temennilerini paylaşmak için teveccüh gösterip gelen hemşehrilerimizle bir arada olmak, çok keyifliydi. Gözlerinin içine bakarak, ellerini tutarak konuşmak, aynı şehri ve aynı dilekleri paylaştığımız güzel insanlarla olmak, bizim en büyük gücümüz, motivasyonumuz. Hep Birlikte Edirne’yiz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.