DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filiz Gencan Akın’a miting havasında karşılama

Filiz Gencan Akın’a miting havasında karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Filiz Gencan Akın, üyeler ve halkla buluştu. Keyif Düğün Salonunda büyük kalabalık tarafından karşılanan Akın, miting havasında bir konuşma yaptı. Akın'a STK temsilcileri, siyasiler ve çok sayıda Edirneli destek verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2024 12:28
Filiz Gencan Akın’a miting havasında karşılama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Filiz Gencan Akın, “Çıktığım bu yolda toplumun her kesimini kucaklayacak, sorunları birlikte çözecek ve daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için çalışacağım. Gençlerin, kadınların sesi olacağım. Şeffaf, adil, tutarlı ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile şehrimizi yönetmek en büyük amacım. Ayrımcılık yapmadan yöneteceğime söz veriyorum. Kentimizin kültürel, sosyal ve toplumsal çeşitliliğine özen gösteren, ayrımcılık yapmaksızın bir yönetim vadediyorum. Edirne’de yaşayan herkese eşit davranacağım. Bu şehri hep beraber yöneteceğiz” dedi.

Yeni bir başarı hikayesini hep birlikte yapacaklarını da dile getiren Filiz Gencan Akın, “Edirne yüreği Mustafa Kemal Atatürk sevgisiyle dolu insanların kentidir. Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisinin kalesidir. Size söz veriyorum, Edirne’mizde Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet değerlerimizi sonsuza kadar yaşatacak, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağımızı daha uzun yıllar boyunca dalgalandıracağız. Bunu; kadınlarımız, gençlerimiz, ağabeylerimiz, ablalarımız bu kentte yaşayan her bir bireyle bu kente sevgiyle aşkla bağlı herkesle hep birlikte başaracağız. Yolumuz açık ve aydınlık olsun” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.