DOLAR 32,1035 -0.32%
EURO 35,2666 0.24%
ALTIN 2.521,430,84
BITCOIN 2163879-0,01%
Edirne
17°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Gürkan’a muhteşem karşılama

Gürkan’a muhteşem karşılama

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 3’ncü dönem başkanlık için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Gürkan başvuru sonrası yaptığı konuşmada, “Bütün Edirneliler biliyor ki, en çok almak istedikleri illerden birisi Edirne ama Edirne’yi vermeyeceğiz. Edirne’yi tarikatların, cemaatlerin, vakıfların memleketi yapmayacağız. Edirne’de hangi inançtan olursa olsun hangi siyasi görüşten olursa olsun herkes Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı altında özgürce, inandığı gibi özgürce yaşayacak” dedi.

ABONE OL
28 Kasım 2023 15:37
Gürkan’a muhteşem karşılama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürkan, bugün parti binasında davul zurna eşliğinde ve meşalelerle karşılandı. Başvuruya eşi Esra Gürkan ile el ele gelen Gürkan, evraklarını Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı’ya teslim etti. Daha sonra parti binası dışında konuşma yapan Gürkan, sevenlerine seslendi. Gürkan, “Şehrimizi önümüzdeki dönem adeta bir düğün yeri gibi süsleyeceğiz. Ben size bunun sözünü veriyorum. Pırıl pırıl ışıl ışıl bir şehir olacak Edirne” dedi.

“ÇOCUKLARINIZ, TORUNLARINIZ İÇİN YAPTIM”

Gürkan, şunları kaydetti:

“Recep Gürkan hayatı boyunca verdiği her sözü tutmuştur. Başladığı da her işi bitirmiştir. Bunu da yine biz bitireceğiz. Pandemiyle beraber  5 aralıkta temelini attığımızın 4’ncü yılı doluyor. Pandemiyi çıkarsanız yaklaşık 3 yıldır çalışabiliyoruz. Kışı, karı, yağmuru var. 3 yıldır altyapıyı yapıyoruz, bitiyor. Üst yapıyı da bitireceğiz. Şehrimizi önümüzdeki dönem adeta bir düğün yeri gibi süsleyeceğiz. Ben size bunun sözünü veriyorum. Pırıl pırıl ışıl ışıl bir şehir olacak Edirne… Altyapıda çok çektiniz ama ben altyapıyı şimdiki kuşaklar için yapmadım. Çocuklarınız, torunlarınız için yaptım. Onlar temiz yollarda yürüsünler, kanalizasyon derdi olmasın sağlıklı borulardan sağlıklı içme suyu içsinler diye yaptım.

“ASLA DA BANA KİMSE YAPTIRAMAYACAK”

Bende size pandemiyle beraber toz yutturdum. Evlerin camlarını iki günde bir silmek zorunda kaldınız. Balkonlarda oturamadınız. Yağış oldu çamurlara bastınız. Arabalarınızın lastikleri patladı, altları vurdu. Ama bunları çocuklarımız için yaptım. Ama bir şeyi yapmadım. Asla da bana kimse yaptıramayacak. Ben Edirnelinin hiçbir kuruşunu Edirneliler dışında kimse için harcamadım. Edirnelilerin tek bir kuruşunu hiçbir tarikata, cemaate, vakfa yedirmedim asla da yedirmeyeceğim.

“VE HODRİ MEYDAN DİYORUZ”

Bütün Edirneliler biliyor ki, en çok almak istedikleri illerden birisi Edirne ama Edirne’yi vermeyeceğiz. Edirne’yi tarikatların, cemaatlerin, vakıfların memleketi yapmayacağız. Edirne’de hangi inançtan olursa olsun hangi siyasi görüşten olursa olsun herkes Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı altında özgürce, inandığı gibi özgürce yaşayacak. Kimsenin bizim üzerimizden siyaset yapmasına müsaade etmeyeceğiz. Ve hodri meydan diyoruz, bütün partilere; ‘Çıkarın adaylarınızı halkın önüne çıkalım, yarışalım’ Halk kimi takdir ediyorsa o hizmetine devam etsin.”  Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP