DOLAR 32,2061 0%
EURO 35,0943 0.2%
ALTIN 2.535,601,41
BITCOIN 2160085-0,24%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürkan’dan Ciravoğlu’na destek

Gürkan’dan Ciravoğlu’na destek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın 4 Şubat Pazar günü yapılacak ön seçime girmeme kararının ardından hangi aday adayını destekleyeceği, sosyal medyadan yayınlanan fotoğrafla belli oldu. Gürkan ve CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Şükrü Ciravoğlu ile CHP il binasında bir araya gelerek birlikte fotoğraf verdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğrafın ardından açıklama yapan CHP Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Ciravoğlu, “Şimdi kenetlenme zamanı. Zafere olan inancımızla omuz omuza yürüyeceğiz” dedi.

ABONE OL
1 Şubat 2024 14:41
Gürkan’dan Ciravoğlu’na destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de iki dönemdir CHP’den Belediye Başkanlığı yapan Recep Gürkan’ın ön seçime katılmama kararının ardından, hangi aday adayını destekleyeceği merak konusu olmuştu. Gürkan, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Ciravoğlu ile CHP İl Başkanlığında bir araya geldi. CHP İl Başkanı Samet Kahraman’ın da yer aldığı görüşmenin ardından Başkan Gürkan’ın Aday Adayı Ciravoğlu ile birlikte sosyal medyadan yayınlanan fotoğrafı, siyasi kulisleri hareketlendirdi.

  CHP Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Ciravoğlu, fotoğrafa ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada birliktelik mesajı verdi. Ciravoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

“Yola çıkarken iki hedefimiz vardı. Birincisi partimizde birliği sağlayarak örgütümüzü güçlendirmek. İkinci Edirne’de CHP bayrağını daha yükseğe taşımak. İnandığımız bu yolda her gün daha geniş bir destek bulduk. Hiç ayrım yapmadan herkesi kucakladık. Gelinen noktada ortaya çıkan güçlü destek ve birliktelik baharın müjdecisi. 4 Şubat Pazar günü 35 yıl sonda yine başkan adayımızı ön seçimle belirleyeceğiz. Bu demokrasi şöleninde yaktığımız ateş bizleri 31 Mart’ta zafere taşıyacak.  Şimdi kenetlenme zamanı. Zafere olan inancımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Edirne güzel bahar günlerini yine el ele kutlayacaktır.”

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.