DOLAR 32,2208 0.04%
EURO 35,2451 0.29%
ALTIN 2.524,530,97
BITCOIN 2133963-1,13%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İba, Kaleiçi sakinleriyle bir araya geldi

İba, Kaleiçi sakinleriyle bir araya geldi

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Dilaverbey ve Mithatpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hizmet için mahalle mahalle, sokak sokak dolaştıklarını söyleyen İba, "İsteklerinizi sizlerden dinleyerek, sorunlara çözüm üretmek için yerinde görüyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz Edirne için diyerek çalınmadık kapı bırakmayacağız" dedi.

ABONE OL
7 Kasım 2023 15:15
İba, Kaleiçi sakinleriyle bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mahalle ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Gündüz teşkilat mensupları ve partililerle bir araya gelerek değerlendirme toplantıları yapan Başkan İba, akşamları ise mahalleleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Belgin aşan; Dilaverbey ve Mithatpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.  Mahalle Başkanları Serdar Akyol ve Adem Cülfük eşliğinde Cumhuriyet Park’ında düzenlenen buluşmada vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşların dertlerini dinleyen Başkan İba, aldığı talepleri de ilgili kurum müdürleri ve bakanlıklara iletti.

“AMACIMIZ EDİRNE’YE HİZMET”

Her fırsatta akşamları farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan İba, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve bunları çözüme kavuşturmak adına buradayız. Bizim amacımız Edirne’ye hizmet etmek ve o yüzden burada sizlerle beraberiz. Edirne’yi nasıl güzelleştirebiliriz ve nasıl daha yaşanılabilir hale getiririz? Biz bunun peşindeyiz. Bunun için de vatandaşlarımızın talepleri bizler için çok önemli. Amacımız vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek ve çözüm üretmektir” ifadelerine yer verdi.

“DAHA GÜZEL BİR EDİRNE İÇİN NE YAPABİLİRİZ DİYEREK YOLA ÇIKTIK”

Vatandaşların dertlerini dinleyip neşelerine ortak olduklarını söyleyen İba, “Hep birlikte daha güzel bir Edirne için neler yapabiliriz diyerek yola çıktık. Buradaki en büyük destekçimiz vatandaşlarımızdır ve onların görüşleri çok önemlidir. Biz gece gündüz demeden bu şekilde programlarla ve ev ziyaretleriyle vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi. İba, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.