DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘İpsala’nın kaderi değişecek’

‘İpsala’nın kaderi değişecek’

Uzun yıllar Edirne'de siyaset yapan merhum Gürsel Şimşek'in kızı Avukat Aybike Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi'nden İpsala Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Davul zurna eşliğinde partinin ilçe teşkilatında adaylık açıklaması yapan Şimşek, aday gösterilmesi halinde İpsala’nın kaderinin değişeceğini söyledi. Şimşek, “İpsala’mızın bir kuruşunun dahi boşa gitmemesi için büyük mücadele vereceğim. Her bir insanımızın hayati ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği bir iş sahibi olabilmeleri için yeni iş ve yatırım imkanlarına kapı açacağız” dedi.

ABONE OL
18 Kasım 2023 13:49
‘İpsala’nın kaderi değişecek’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de MHP İl Başkanlığı yapan merhum Dr. Gürsel Şimşek’in kızı çeltik üreticisi Avukat Aybike Şimşek, MHP’den Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 29 yaşındaki Şimşek, adaylık açıklamasını adeta bir şölen havasında gerçekleştirdi. İpsala bando ekibi eşliğinde MHP ilçe teşkilatına gelen Şimşek, burada Belediye Başkan Adayı Adaylığını açıkladı. Bir süre önce Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptığı belirten Şimşek, aday olması halinde İpsala’nın kaderinin değişeceğini söyledi. Şimşek açıklamasında, şunları kaydetti:

Evet heyecanlıyım çünkü inanıyorum ki nasip olurda adaylığımız kesinleşirse İpsalalı hemşerilerimin desteğiyle sahip olduğumuz bu heyecan büyük bir sinerjiye dönüşecek İpsala’mızın kaderi değişecektir.

Evet yaşımız genç ama siyasi tecrübemiz az değildir. Rahmetli babam Dr. Gürsel Şimşek’in aktif siyasi dönemi boyunca bir çokseçim geçirdik, yüzlerce anı biriktirdik tam anlamıyla seçim meydanlarında büyüdük. Şimşek ailesi olarak biliyoruz ki vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir. Allah nasip eder göreve gelirsek tüm İpsalalı vatandaşlarımızın hakkını, hukukunu son nefese kadar koruyacak; İpsala’mızın bir kuruşunun dahi boşa gitmemesi için büyük mücadele vereceğim. Her bir insanımızın hayati ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği bir iş sahibi olabilmeleri için yeni iş ve yatırım imkanlarına kapı açacağız. Vatandaşlarımızın boş vakitlerini verimli geçirebilmeleri, dinlenebilmeleri, nefes alabilmeleri, spor yapabilmeleri için yeni sosyal alanlar yaratılacak; herkesin bedenen, ruhen ve sosyal açıdan tam bir iyilik halinde olabilmesi temel hedefimiz olacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Cumhuriyet değerlerine yakışır şekilde, milli ve manevi değerlerimizi koruyarak tüm Türkiye’ye rol model olacak bir belediyecilik anlayışını İpsala’mız için ortaya koyacak; gece gündüz demeden çalışacağız.”

Aybike Şimşek’in özgeçmişi

“1 Kasım 1994’te Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde doğdum. İlkokulu, Ortaokulu Edirne Koleji’nde, Liseyi Özel Edirne Fen Lise’sinde okudum.  2013 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi, Hukuk Fakültesini kazanarak, 2019 yılında mezun oldum. Avukatlık stajımı Edirne’de tamamlayarak 9 Mart 2020 tarihinde Edirne Barosundan Avukatlık ruhsatnamemi aldım. Akabinde Edirne’de Hukuk Büromu açtım.

Babam Dr. Gürsel ŞİMŞEK’in 15.07.2020 de ani vefatı üzerine, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahi Ana Abilim Dalında asistanlığına devam eden abim Harun Aybars Şimşek ile beraber aile şirketimiz olan Gürsel Çeltik Gıda ve Tarım Ürünleri Ltd’nin başına geçerek babamdan devraldığımız bayrağı taşımaya başladık. 3 yılı aşkın süredir Edirnemizin İpsala ilçesinde çeltik üreticiliği yapıp, aynı zamanda ipsala ilçemizde avukatlık yapmaya devam etmekteyim. Ömrü boyunca partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış olan Dr. Gürsel ŞİMŞEK ve bir dönem Edirne İl kadın kolları başkanlığını yürüten Hatice ŞİMŞEK’in evladı olduğumdan çocukluğumdan beri 3 Hillalli bayrağımızın altında büyüdük ve partimizin başarısı için çalıştık.”

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.