DOLAR 32,3881 0.08%
EURO 35,2439 0.23%
ALTIN 2.517,050,67
BITCOIN 2149596-0,64%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kahraman son noktayı koydu

Kahraman son noktayı koydu

Son günlerde CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayları sayısının 8 değil de 11 kişi olduğu kulislerde konuşuluyor. CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, kulis dedikodularının gerçeği yansımadığını söyledi.

ABONE OL
28 Aralık 2023 17:23
Kahraman son noktayı koydu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şu günlerde siyasi kulisler, CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adaylarının 11 kişi olduğu üzerinde yoğunlaştı. 8 aday adayının dışında Eski CHP Merkez İlçe Başkanı Harika Taybıllı ve Eski Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt’un aday adayı olduğu ifade ediliyor. CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, dedikoduların önüne geçmek için gazetemize açıklama yaptı. Kahraman, aday adayları sayısının değişmediğini ifade ederek, kulislerde aday adayı sayısının neden 11 olduğu şekilde yorumlar yapıldığını anlamadığını dile getirdi. Kahraman, CHP Merkez İlçe örgütü dışında yapılan aday adaylığı başvurularının partiyi ezme davranışı olarak görüleceğini, parti örgütününün bu davranışı asla kabul etmeyeceğini ifade etti.

CHP’den Edirne Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ayhan Murat Dursunoğlu, Bülent Bacıoğlu, Ergun Türkyılmaz, Filiz Gencan Akın, Recep Gürkan, Serkan Liznak, Seyfi Alp Üzmen ve Şükrü Ciravoğlu olmak üzere toplam 8 isim bulunuyor. Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.