DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lalapaşa’nın sorunları için meclis yolunda

Lalapaşa’nın sorunları için meclis yolunda

AK Parti Lalapaşa eski İlçe Başkanı Erhan Ayyıldız, İl Genel Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Lalapaşa ve köylerine hizmet etmek için yola çıktığını belirten Ayyıldız, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanı Seçkin Yörük’e teslim etti.

ABONE OL
30 Kasım 2023 17:03
Lalapaşa’nın sorunları için meclis yolunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Lalapaşa İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Erhan Ayyıldız, AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamada vatandaşlara hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirtti. 2009 yılında AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı ile başladığı siyasi yolculuğunda iki dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği ve yaklaşık 5 yıldır da ilçe başkanlığı yaptığını kaydeden Ayyıldız, açıklamasında şunları ifade etti:

“Bu süreçte İl Başkanı Belgin İba ve Milletvekili Fatma Aksal ile çok uyumlu ve ilçemiz adına çok verimli, başarılı mesailer geçirdik.  Bölgemiz insanının sorunlarına çözüm olduk, güzel hizmetler yaptık. Milletimize hizmet için yola çıktık. İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adaylığının resmi başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Öncelikle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ülkemize, Edirne’mize, güzel ilçemiz Lalapaşa’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar Lalapaşa’ya hizmet etmiş tüm İl Genel Meclisi Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerine, Belediye Başkanlarına, İlçe Başkanlarına, emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu görevlere talip olan, aday adayı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.  Desteklerini bizden esirgemeyen İl Başkanı Belgin İba’ya, Milletvekili Fatma Aksal’a, Belediye Başkanı İsmail Arslan’a, İl Genel Meclis Üyesi Secaattin Uyur’a, İlçe Başkanı Seçkin Yörük’e, yoğun mesailer geçirdiğimiz muhtarlarımıza, teşkilat mensuplarına ve hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Lalapaşa ilçemizi ve köylerimizi daha yaşanabilir, müreffeh bir hale getirmek için bir yola çıktık. Sorunlarımızı gayet iyi biliyoruz. Çözüm noktasında da net projelerimiz hazır.”

 Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.