DOLAR 32,3420 0.13%
EURO 35,3990 0.33%
ALTIN 2.508,030,31
BITCOIN 2134030-1,06%
Edirne
20°

KAPALI

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’den AK Parti’ye ziyaret

MHP’den AK Parti’ye ziyaret

Cumhur İttifakı Ortağı MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Özcan Altınel, İl Kadın Kolları Başkanı Hafife Balkan Delen ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’yı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Belgin İba, “Cumhur İttifakı, Edirne'miz için bir olmak, birlik olmak demektir. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” dedi.

ABONE OL
16 Kasım 2023 14:16
MHP’den AK Parti’ye ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin öncesinde Cumhur İttifakı Edirne’de çalışmalarını hızlandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Özcan Altınel, İl Kadın Kolları Başkanı Hafife Balkan Delen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’yı makamında ziyaret etti.

 Ziyarette belediye başkanlığı seçimleri öncesinde yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.

Yol ve dava birliklerini güçlendirmek ve birlikte daha büyük hedeflere yürümek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Vatanımız ve milletimizin birliği, gelişimi için yol birliği kurduğumuz Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve yönetimine kıymetli ziyaretleri için teşekkür ediyorum“ dedi.

  Cumhur İttifakı’nın vatan ve millet için yol, amaç ve ülkü birliği demek olduğunu söyleyen İba, “Cumhur İttifakı, Edirne’miz için bir olmak, birlik olmak demektir. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. 2023 yılı, Cumhur İttifakımız için zafer yılı olacak demiştik. Şimdi yine aynı birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde buradan ifade ediyorum ki 2024 yılı da Edirne’miz  için değişimin, yeniliğin ve gelişimin yılı olacaktır. Buna gönülden inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 Hep birlikte omuz omuza vererek Edirne’yi en üst seviyeye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen İba, Cumhur İttifakı ruhuyla hareket ederek çalıştıklarını belirtti.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.