DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Ön seçimden de birinci çıkacağım’

‘Ön seçimden de birinci çıkacağım’

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Ergun Türkyılmaz, Edirne merkezde 4 Şubat’ta yapılması planlanan ön seçimde iddialı olduğunu söyleyerek, “Anketten açık ara birinci çıktım, ön seçimden de birinci çıkacağımı iddia ediyorum” dedi.

ABONE OL
29 Ocak 2024 12:13
‘Ön seçimden de birinci çıkacağım’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Taban Hareketinin Aday Adayı Ergun Türkyılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada yaklaşık 4 aydan bu yana sahada olduklarını belirtti. Yapılan anketlerde kendilerinin birinci çıktığını belirten Türkyılmaz, “Anket sonuçları açıklanmadı ama bizim açık ara birinci çıktığımız yönünde veriler geldi. Bir tek elimize net belge ulaşmadı. Halkın bize gösterdiği bu ilgiyi üyelerin de göstereceğini düşünüyoruz. Ön seçimde biz birinci çıkacağımızı iddia ediyoruz. Halkımıza bu şehirde farkındalık yaratacağımızı, bu şehri zeki, çalışkan, hayalleri olan, liyakatli uzman kadrolarla birlikte yöneteceğimizi anlattık. Edirne’de yaşayan insanların gurur duyacağı bir şehir yaratacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.