DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özcan kırmızı kazağı işaret etti

Özcan kırmızı kazağı işaret etti

Bir süre önce AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Önder Özcan, 31 Mart 2024’te yapılacak seçimde, AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Özcan, “Allah kısmet ederse el, güç birliğiyle hep beraber inanarak bu zihniyeti, bu kırmızı kazağın saltanatını hep birlikte kaldırmanın inancını taşımaktayız” dedi.

ABONE OL
15 Kasım 2023 15:51
Özcan kırmızı kazağı işaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özcan, bugün aday adaylığı başvuru evraklarını partisine teslim etti. Özcan’ı başvurusunda AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda sevenleri yalnız bırakmadı. Özcan, burada yaptığı konuşmada, Edirne Belediye Başkanlığına hazır olduğunu söyledi. Özcan’ın konuşmasına “kırmızı kazak” açıklaması damga vurdu.

“ADAY OLURSAK BİR ÇOK PROJEMİZ VAR”

Özcan, şunları kaydetti:

“Özellikle belediye seçimi, belediye meclis üyeliği ve ilçe başkanlığınla kendimizi hazır görüp bu kutlu şehrimize Osmanlı’ya bir asır başketlik yapmış bu şehrimize aday adayı olma şerefine nail oldum. Kendimizi hazır hissettik, yola koyulduk. Şimdiden hepimiz ve kendi hakkımda hayırlı olmasını temmenni ederim. Hala aynı sorunlar. 2004’de birinci sıra tuvalet, otopark sorunuydu, 2024’e geldik bu sorunların hiçbir şekilde konuşulamayacağı 10-20-50 yıllık planlarla hareket edileceği bir belediye yerine hala kırmızı kazaktan bahsedilen hala ‘Asfalt yaptım’ diyen hala ‘Yeniimaret’te çöpünüzü kaldırdım, daha neyinizi yapayım’ diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Allah kısmet ederse el, güç birliğiyle hep beraber inanarak bu zihniyeti, bu kırmızı kazağın saltanatını hep birlikte kaldırmanın inancını taşımaktayız. Allah nasip, kısmet ederse aday olursak bir çok projemiz var. Doğru ekip, inançla hep birlikte çoğul düşünerek farklı projelere imza atarak stklara baskı yaparak değil, ortak hareket ederek yöneten Edirne Belediyesine kavuşmak dileğiyle…” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.