DOLAR 32,3881 0.08%
EURO 35,2439 0.23%
ALTIN 2.517,050,67
BITCOIN 2149596-0,64%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vekillerin ön seçim ayrılığı

Vekillerin ön seçim ayrılığı

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne merkezde Belediye Başkan Adayının ön seçimle belirlenmesi yönündeki iddialara, ‘Kimse enseyi karartmasın’ diyerek anketi işaret etti. Yazgan, “Cumhuriyet Halk Partisi bilimsel yöntemlerle ve halkımızın nabzını tutarak en doğru adayımızı Edirne merkeze atayacak. Kale yıkılmayacak” dedi.

ABONE OL
8 Ocak 2024 17:00
Vekillerin ön seçim ayrılığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yakınlığı ile bilinen CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne merkezde Belediye Başkan Adayının ön seçimle belirleneceği yönünde son günlerde ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yazgan, “Yeni ve güzel bir haftaya başladık. Kimse enseyi karartmasın. Cumhuriyet Halk Partisi bilimsel yöntemlerle ve halkımızın nabzını tutarak en doğru adayımızı Edirne merkeze atayacak. Kale yıkılmayacak” ifadelerini kullandı.

ÜN, ‘ÖN SEÇİM GELİYOR’ DEMİŞTİ

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün ise CHP Edirne Belediye Başkan Adayının ön seçimle belirleneceğini duyurmuştu. Ün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Müjde Edirne’ye de ön seçim geliyor” ifadesini kullanmıştı.

‘ARTIK KARAR MASASINDAYIZ’

Öte yandan CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Liznak, CHP genel merkezinin bilimsel bir süreç yürüttüğünü, anket ve kamuoyu yoklamalarından iyi sonuç alındığını söyleyerek, “Güzel bir sürecin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve halk ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bizim hareketimiz yıllara yayılmış tabandan gelen bir hareket. Her sokakta, her dükkanda, her evde mutlak dokunduğumuz biri vardır. Bu çalışmaların da güzel sonucunu genel merkezimizin gerçekleştirdiği anket ve kamuoyu yoklamalarında aldık. Genel merkezimiz bilimsel yöntemlerle ciddi bir süreç yürüttü. Geldiğimiz noktada anket süreçleri, kamuoyu yoklamaları ve saha çalışmaları tamamlandı, artık karar masasındayız. Genel merkezimizin, Genel Başkanımızın, Merkez Yönetme kurulunun ve Parti meclisimizin kararını bekliyoruz. Bizler atadan Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Kimsenin şüphesi olmasın Edirne sahipsiz değildir. Hep birlikte yeni bir hikayeye başlıyoruz. Genciz, güçlüyüz, heyecanlıyız. Yarınlar bizimdir. Hep birlikte bir dünya şehri kuracağız” ifadelerini kullandı.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP