DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22388000,98%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sadık Ahmet filminin galası yapıldı

Sadık Ahmet filminin galası yapıldı

Batı Trakyalı Müslüman Türklerin lideri Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı "Sadık Ahmet" filminin galası Edirne’de yapıldı. Margi Outlet AVM’deki sinema salonunda yapılan galada yardımcı oyuncular filmi birlikte izledi. 

ABONE OL
3 Şubat 2024 16:12
Sadık Ahmet filminin galası yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Batı Trakyalı Müslüman Türklerin efsanevi lideri Dr. Sadık Ahmet’in hayat hikayesinin anlatıldığı TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası dün akşam Edirne’de yapıldı. Margi AVM’deki sinema salonunda yapılan galada yardımcı oyuncular bir araya gelerek filmi birlikte izledi.

Filmin ekip sorumlusu Levent Koloğlu, filmi yardımcı oyuncularla birlikte izlemenin güzel bir anı olduğunu belirterek, tüm oyuncu kadrosuna teşekkür etti.

Filmde mahkum karakterini canlandıran Edirneli oyuncu Cüneyt Özcan, gala gecesine ilişkin açıklamasında güzel bir oyuncu kadrosuyla çalıştıklarını ve filmin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.