DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322,38%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Sayıştay raporunda tek kuruş sorgumuz yok’

‘Sayıştay raporunda tek kuruş sorgumuz yok’

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sayıştay Raporu hakkında yaptığı açıklamada Edirne Belediyesine Sayıştay tarafından son on yıldır parasal konularla ilgili sorgu raporu düzenlenmediğini belirtti. Başkan Gürkan, “Çok şükür parayla ilgili tek kuruş sorgumuz yok. Ben bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, böyle tertemiz bir Sayıştay raporuyla bizi buluşturdukları için” dedi.

ABONE OL
5 Aralık 2023 16:25
‘Sayıştay raporunda tek kuruş sorgumuz yok’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Meclis toplantısında Sayıştay Raporu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bugüne kadar 23 kez Sayıştay denetimi geçirdiğine dikkat çeken Başkan Gürkan, rapordaki bulgulardan ziyade sorguların önemli olduğunu kaydetti.

Gürkan, “Sayıştay Raporlarında en önemli husus bulgulardan ziyade sorgu olup olmamasıdır. Sorgu mali konuları kapsar. Örneğin Sayıştay bir ihalede yanlışlık, usulsüzlük buldu. Bununla ilgili hiç kimseyi dinlemeden doğrudan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunur. Çok şükür Edirne Belediyesinde son 10 yıldır böyle bir husus olmadı. İdari konularla ilgili bulgular burada açık. Herkes bakabilir, denetleyebilir. Ama çok şükür parayla ilgili tek kuruş sorgumuz yok. Ben bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, böyle tertemiz bir Sayıştay raporuyla bizi buluşturdukları için” dedi.

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.