Edirne Küçük Sanayi Sitesi’nin köklü ustalarından, Belediye Meclis Üyesi Asım Uyguner ve eşi Filiz Uyguner’in oğlu Yağızcan Uyguner ile Gülhan ve Ali Canım çiftinin kızları Sevilay Canım, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Glorya Park Düğün Salonu’nda geçtiğimiz Cumartesi akşamı gerçekleştirilen düğün törenine siyaset, iş ve sanayi dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Gecede gençlerin nikahını Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan kıydı. Başkan Gencan, çiftin mutluluğuna ortak olarak nikah cüzdanını takdim etti.
İl ve ilçelerden çok sayıda siyasi ismin, önceki dönem milletvekillerinin, belediye meclis üyelerinin ve sanayi esnafının bir araya geldiği düğün, siyaset ve iş dünyasını buluşturan renkli görüntülere sahne oldu. Uyguner ve Canım aileleri bu mutlu günlerinde tebrikleri kabul ederken, davetliler müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.
Biz de Sevilay ile Yağızcan’a mutluluklar diliyor, Uyguner ve Canım ailelerini tebrik ediyoruz.
Haber Bahar Oduncu


GÜNDEM
14 Eylül 2026GÜNDEM
14 Eylül 2026GÜNDEM
14 Eylül 2026GÜNDEM
14 Eylül 2026GÜNDEM
14 Eylül 2026GÜNDEM
14 Eylül 2026GÜNDEM
14 Eylül 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.