DOLAR 32,1973 -0.04%
EURO 35,0224 -0.03%
ALTIN 2.510,170,39
BITCOIN 22379354,43%
Edirne
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Türkiye’nin geleceği tehlike altında’

‘Türkiye’nin geleceği tehlike altında’

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İstanbul’da bir öğretmenin öğrencisi tarafından öldürülmesine tepki göstererek, “Irak asıllı bir kişi bizim ülkemizde herhangi bir şart aranmaksızın okuyabiliyor. O kişi sokaktan parayla silah satın alabiliyor ve yine o kişi okulu basıp, öğretmenini öldürebiliyor. Ülkenin geldiği son durum ne yazık ki ortada. Mülteci sorunu milli güvenlik sorunu olmuştur” dedi.

ABONE OL
10 Mayıs 2024 14:35
‘Türkiye’nin geleceği tehlike altında’
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Engin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “İstanbul’da yaşanan bu acı olay, Türkiye’nin ne kadar büyük bir güvenlik sorunuyla karşı karşıya olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. İktidarın sınır güvenliği ve öğretmen güvenliği konularında yeterli önlem almadığını görmek son derece üzücüdür.
Türkiye’de güvenliğin kalmadığını ve herkesin bireysel silahlanmaya yöneldiğini görmekteyiz. Bu durum, ülkemizin geleceği açısından büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Irak asıllı bir kişi bizim ülkemizde Herhangi bir şart aranmaksızın okuyabiliyor. O kişi sokaktan parayla silah satın alabiliyor ve yine o kişi okulu basıp, öğretmenini öldürebiliyor. Ülkenin geldiği son durum ne yazık ki ortada. Mülteci sorunu milli güvenlik sorunu olmuştur. Bu sorun derhal kökünden halledilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle hayatını kaybeden öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesine ve eğitim camiasına sabırlar ihsan ediyorum.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.