DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Sezer, Anneler Günü’nü kutladı

Vali Sezer, Anneler Günü’nü kutladı

Edirne Valisi Yunus Sezer, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Annelerimiz, karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, dünyanın en zor ve ulvî görevlerinden birinin sorumluluğunu üstlenen, ilk öğretmenimiz, hakkını hiçbir surette ödeyemeyeceğimiz en değerli varlığımızdır” dedi.

ABONE OL
11 Mayıs 2024 14:17
Vali Sezer, Anneler Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Sezer, mesajında şunları kaydetti:

“Annelerimiz, karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, dünyanın en zor ve ulvî görevlerinden birinin sorumluluğunu üstlenen, ilk öğretmenimiz, hakkını hiçbir surette ödeyemeyeceğimiz en değerli varlığımızdır.

Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, bizleri canından ve ruhundan bir parça olarak görüp, bizlere sevmeyi, paylaşmayı öğreten annelerimiz, aynı zamanda sağlıklı, huzurlu bir ailenin ve toplumun mimarlarıdır.

Dünyaya gözlerimizi açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzellik adına her ne varsa gösteren, bizlerden tek beklentileri sevgi ve saygı olan annelerimize kadim kültürümüz, cenneti ayaklarının altına serecek kadar manevi bir değer atfetmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımız için, bayrağımız ve istikbalimiz için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli anneleri başta olmak üzere, tüm annelerimizin ellerinden öperek Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.