DOLAR 32,2310 0.05%
EURO 35,1039 0.19%
ALTIN 2.507,660,29
BITCOIN 2140293-0,69%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti’ye radyocu aday adayı

AK Parti’ye radyocu aday adayı

ABONE OL
7 Kasım 2023 16:43
AK Parti’ye radyocu aday adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de radyo programcısı, esnaf Metin Barmanbay, 31 Mart 2024’te yapılması beklenen yerel seçimlerde AK Parti’den Edirne Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Barmanbay, “Bir sürü aday adayı var. Herkesin bildiği üzere Sayın Belgin İba ilmek ilmek çalışıyor, dantel dantel işliyor. En büyük adaylardan bir tanesi benim gözümde… Resmi olarak bir açıklama yok onlarda ama Belgin Hanım da olsa ben de olsam, benim gözümde o ve ben… Ben Adalet ve Kalkınma Partisi’nde başka aday göremiyorum.” dedi.

Edirne’de bir radyoda “Rahatsız Show” programını hazırlayan ve sunan aynı zamanda Saraçlar Caddesi’nde 2 kıyafet mağazası işleten Barmanbay, Edirne Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu, basın toplantısı düzenleyerek duyurdu.

“BİR ÇOK İNSAN VAR”

Hayatında hiç AK Parti’ye oy vermeyen kişilerin kendisinin aday olması durumunda oy vermeyi düşündüğünü ifade eden Barmanbay, “Adalet ve Kalkınma Partisine oy verdin mi? sorusuna ‘Hayatta vermem’, diyen insana ‘Peki ben bu partiden aday olursam.’ ‘Abi o zaman düşünürüm. Hatta oy veririm’ diyen bir çok insan var. İstişareleri ben 7 yıldır yapıyorum” dedi.

“BELGİN İBA İLMEK İLMEK ÇALIŞIYOR”

Barmanbay, şunları söyledi:

“Bir sürü aday adayı var. Herkesin bildiği üzere Sayın Belgin İba ilmek ilmek çalışıyor, dantel dantel  işliyor. En büyük adaylardan bir tanesi benim gözümde… Resmi olarak bir açıklama yok onlarda ama Belgin Hanım da olsa ben de olsam, benim gözümde o ve ben… Ben Adalet ve Kalkınma Partisi’nde başka aday göremiyorum. Resmi başvuru henüz başlamadı. Biz bu yarışa biraz erken başlayalım istedik. İktidarın gücünü bu şehre taşımak, bu gücü şehirde eş diğer pozisyonda kullanarak var olan güzelliklere güzellikler katmak adına aday adaylığımı ben de açıklamış bulunuyorum.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP