DOLAR 32,2244 -0.07%
EURO 34,7431 0.17%
ALTIN 2.409,170,68
BITCOIN 1979066-1,24%
Edirne
18°

KAPALI

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

‘Asla öyle bir şey yapmadım!’

‘Asla öyle bir şey yapmadım!’

CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan, Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu’nun Genel Başkan Özgür Özel ve kendisinin baskısı sonucu adaylıktan çekildiği yönündeki iddialara cevap verdi. Yazgan, “Asla öyle bir şey yapmadım, yapmam da. Böyle bir şeyin konuşulması bile bize, partimize ve Şükrü Ciravoğlu’na hakarettir. Şükrü Ciravoğlu benim baskımla koltuğu bırakacak basit bir insan mı, böyle bir şey olabilir mi? Ayıp” dedi.

ABONE OL
24 Şubat 2024 16:24
‘Asla öyle bir şey yapmadım!’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan, gazetemize yaptığı açıklamada, Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve kendisinin baskıları sonucu adaylıktan çektirildiği yönündeki iddialara yanıt verdi.

“Çok kamuoyunu ilgilendirecek bir durum yok” diyen Yazgan, Parti içi konuların toplumun göz önüne serilmesinden rahatsız olduğunu belirtti.

‘İSTEDİKLERİ BİLDİRİYİ OKUYABİLİRLER’

Bazı parti üyelerinin sosyal medyadan örgütlenerek Pazartesi günü CHP Edirne İl Başkanlığı önünde açıklama yapacağının sorulması üzerine Yazgan, “Bununla ilgili bütün partililerimiz istediklerini söylemeye hakları var. İl, ilçe başkanlığı orada, Genel merkez orada. Gidip istedikleri yerde gerekli bildiriyi okuyabilirler. Ama parti içi bir konunun bütün toplumun önünde tartışılır hale getirilmesini doğru bulmuyorum” dedi.

‘ASLA ÖYLE BİR ŞEY YAPMADIM’

Ciravoğlu’nun Genel Başkan Özgür Özel ve kendisinin baskıları sonucu adaylıktan çektirildiği iddialarına ilişkin soruya ise Yazgan, “Asla öyle bir şey yapmadım, yapmam da. Böyle bir şeyin konuşulması bile bize, partimize ve Şükrü Ciravoğlu’na hakarettir. Şükrü Ciravoğlu benim baskımla koltuğu bırakacak basit bir insan mı, böyle bir şey olabilir mi? Ayıp. Partiyi yıpratmamak adına daha fazla konuşmak istemiyorum ama bunu söylemek bile partili kimliğine yakışmaz” şeklinde konuştu.

‘HER ZAMAN BİZİM ABİMİZ OLACAK’

Ciravoğlu’na acil şifalar dileyen Yazgan, “Şükrü Ciravoğlu’na acil şifalar diliyorum. Bizim abimiz, büyüğümüz. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum. Her zaman bizim abimiz olacak. İstediği her pozisyonda biz yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘EDİRNE’DE SEÇİMİ ALACAĞIZ’

Yazgan, “Başkan Adayımız Filiz Gencan Akın’ın da bu seçimi alacağına inancımız tam. Parti içi kırgınlıklar küskünlükler bir şekilde sarılır, aslolan Edirne’yi yeniden kazanmak ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızı devam ettirmektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.