DOLAR 32,2083 0%
EURO 35,0684 0.13%
ALTIN 2.522,970,91
BITCOIN 2141699-0,95%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ciravoğlu yarın başvuru yapıyor

Ciravoğlu yarın başvuru yapıyor

Önceki dönem İl Başkanlarından Ecz. Şükrü Ciravoğlu, CHP’den Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunuyor. Evraklarını tamamlayan Ciravoğlu, yarın CHP Merkez İlçe Başkanlığına teslim edecek. Ciravoğlu’nun basın açıklamasını ise önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor.

ABONE OL
27 Kasım 2023 16:42
Ciravoğlu yarın başvuru yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ciravoğlu, 3 dönemdir CHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığı bulunan CHP’li Ciravoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için bir kez daha başvuruda bulunacak. Ciravoğlu’nun geçtiğimiz günlerde siyasi kulislerde, İYİ Parti’den kendisine teklif geldiği de çok konuşulmuştu. Haber Ergin Yıldız

 2 siyasi parti CHP’li Şükrü Ciravoğlu’na teklif götürdü. Son yapılan genel seçimlerde Edirne Merkezde ikinci parti durumuna yükselen İYİ Parti’nin, Edirne’de CHP’li Ecz. Şükrü Ciravoğlu’na Belediye Başkan adaylığı teklifinde bulundu.

Demokrat Parti de, Ciravoğlu’na Belediye Başkanlığı adaylığı teklifi götürdü. Yerel seçimlere sayılı günler kala siyaset kulislerinin de ateşi yükseldi. Bazı siyasi partiler belediye başkan adayları aramaya başladı.  3 dönem CHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığı bulunan CHP’li Ciravoğlu’nun gönlünün CHP’den yana olduğu biliniyor. İYİ Parti’den gelen teklifi net bir şekilde ret etmeyen Ciravoğlu, kapının kendisine hala açık olduğu ifade ediliyor. Aday adayı olmayacağı, CHP’den teklif gelmesi halinde yoluna devam edecek olan Ciravoğlu’na, Bağımsız Aday Songül Çetinkaya Tül’den de birlikte çalışmak için teklif geldiği biliniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.