DOLAR 32,2460 0%
EURO 34,6783 -0.01%
ALTIN 2.398,050,22
BITCOIN 1976959-1,75%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEVA Partisi Adayı Göçer: “Vatandaşa alternatif olacağım”

DEVA Partisi Adayı Göçer: “Vatandaşa alternatif olacağım”

ABONE OL
29 Şubat 2024 14:15
DEVA Partisi Adayı Göçer: “Vatandaşa alternatif olacağım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Hülya Göçer, “Edirne’nin iyi yönetilmediği kanaatindeyiz. Bir dokunduk bin ah işitiyoruz, yurttaşlarımızdan. Edirne’yi alternatifsiz bırakmamak adına adaylığı kabul ettik. Burada halkın karşısına çıkıyoruz” dedi.

Edirne’nin sorunları ve çözümü noktasında ziyaretlerine devam eden Göçer, DEVA Partisi’nin Edirne’de vatandaşa alternatif olacağını söyledi. Göçer, “Edirne’yi alternatifsiz bırakmak istemedik” dedi.

“EDİRNE HALKINA HİZMET İÇİN ADAYIZ”

Göçer, şunları kaydetti:

“Sultanlar şehri, serhat şehrimiz Edirne’nin iyi yönetilmediği kanaatindeyiz. Bir dokunuk bin ah işitiyoruz, yurttaşlarımızdan. Edirne’yi alternatifsiz bırakmamak adına adaylığı kabul ettik. Burada halkın karşısına çıkıyoruz. Edirne’de 20 yıl belediye başkanlığı yapmış Sayın Hamdi Sedefçi, CHP aday göstermediğinde çok farklı bir siyasi eylim olan Bağımsız Türkiye Partisi’nden aday olmuş, kaybetmiştir. Akebinde siyaseti bıraktığını basına açıklamış, yıllar sonra İYİ Parti’den aday olarak Edirne halkının karşısına çıkmıştır. Bu konuda, ‘eskiden yeni olmaz’ şeklinde düşünüyoruz. Ülkeyi 20 yıldır yöneten iktidarın, 5 yıl İl Başkanlığı yapmış Sayın Belgin İba hanımefendinin de merkezi hükümet olarak yapamadıklarını yerel yönetimde nasıl yapacağı konusunda endişelerimiz var. Bu anlamda da Edirne’yi alternatifsiz bırakmak istemedik. CHP’de ise ön seçimde birinci gelen değerli adayın seçim süresinin bitmesine saatler kala genel merkez baskısıyla değiştirilmesinin Edirne demokratik olmadığı kanaatinde. Dolayısıyla 3 partiden birini seçmek değil, 4’ncü bir alternatif parti olarak Edirne halkına hizmet için adayız, desteklerinizi bekliyoruz” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.