DOLAR 32,2250 -0.07%
EURO 34,6746 -0.04%
ALTIN 2.399,130,26
BITCOIN 1966424-2,05%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirne’de İYİ Parti ile AK parti çekişiyor’

‘Edirne’de İYİ Parti ile AK parti çekişiyor’

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, Edirne’de seçimin İYİ Parti ve AK Parti arasında geçeceğini belirterek, “İnsanlar açlığa mahkum oldukları halde, evlerine doğru dürüst yiyecek götüremedikleri halde, her konuda sıkıntıları olduğu halde hala AK Parti’ye destek vermelerini ben algılayamıyorum” dedi. Sedefçi, CHP adaylığından çekilen Şükrü Ciravoğlu’nun haksızlığa uğradığını söyledi.

ABONE OL
26 Şubat 2024 17:24
‘Edirne’de İYİ Parti ile AK parti çekişiyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, CHP Adaylığından Şükrü Ciravoğlu’na destek verdi ve seçimlere yönelik iddialı açıklamalarda bulundu.

‘BENİ İSYAN ETTİRİYOR’

Ciravoğlu’na partisi tarafından haksızlık yapıldığını öne süren Sedefçi, “Şu an Edirne’de CHP’deki kargaşa, olumsuzluklar, aday değiştirilmesi gibi etkenlerden dolayı bir kaos var. Edirne’de CHP’de büyük bir yanlış yapıldı. Çok sevdiğim, kardeşim olarak gördüğüm Şükrü Ciravoğlu’nu eğilim yoklamasında farkla birinci çıktığı halde Ankara’da aday olarak tanıttılar, elini kaldırdılar. Kalp krizi geçirmişken, sen Ankara’ya çağırıyorsun, adayım bu diye elini kaldırıyorsun, üç gün sonra baskı ile adaylıktan çekiyorsun. Seçimde ikinci olan kişiyi aday olarak Edirne’ye sunuyorsun. Bunun neresi insanlığa bağdaşır. Bırakın siyaset yapmayı, bir insanın bu kadar haksızlığa uğramışı beni isyan ettiriyor” dedi.

‘EDİRNE’DE CUMHURİYETİN BAYRAĞI DALGALANACAK’

Edirne’de seçimin İYİ Parti ile AK Parti arasında geçeceğini belirten Sedefçi, “Şu an Edirne’de çok net söylüyorum AK Parti ile İYİ Parti çekişiyor. Hala Edirne’deki insanlar açlığa mahkum oldukları halde, evlerine doğru dürüst yiyecek götüremedikleri halde, her konuda sıkıntıları olduğu halde hala AK Parti’ye destek vermelerini ben algılayamıyorum. Edirne Cumhuriyetin kalesi. Bu şehirde Cumhuriyetin bayrağı dalgalandı şimdiye kadar, dalgalanacak da. Buna sonsuz inancım ve güvenim var. Edirneliler, kazanacak tarafa yüklenip de Cumhuriyet karşıtlarına izin vermeden yine bir yerde oylarını toplayarak Cumhuriyetin bayrağının dalgalanmasına katkı yapacaklardır. Ben Edirne halkından bunu istiyorum. Burada biz CHP ile İYİ Parti olarak oyları ikiye bölersek aradan AK Parti çıkar. Seçmenlerimizin bunu bilmesi gerekiyor” dedi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.