DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341080,92%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Seçimi kiminle kazanacaksak onu tercih edin’

‘Seçimi kiminle kazanacaksak onu tercih edin’

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Ciravoğlu, yarın yapılacak ön seçim öncesi Melodi Düğün Salonu’nda CHP üyeleriyle bir araya geldi. Ciravoğlu, yaptığı konuşmada, “Yarın yapılacak ön seçimde aday adayı değil Edirne Belediye Başkanını belirleyeceğiz. Sağ duyu ile akılcı ve sakin düşünerek 31 Mart yerel seçimini kiminle kazanacaksak ondan yana tercih kullanılmalıdır” dedi.

ABONE OL
3 Şubat 2024 16:54
‘Seçimi kiminle kazanacaksak onu tercih edin’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Ciravoğlu, üyelerle bir araya geldiği toplantıda Aday adaylığından çekilen Bülent Bacıoğlu, Harika Türkay Taybıllı ve Ayhan Murat Dursunoğlu’nu da yanına alarak konuşma yaptı. Yarın yapılacak ön seçimde 5 Aday Adayından birinin Edirne Belediye Başkan Adayı olacağını söyleyen Ciravoğlu, üyelere sağ duyu ile düşünerek tercih yapmaları çağrısında bulundu. Ciravoğlu konuşmasında şunları kaydetti:

 “Yarın yapılacak ön seçimde aday adayı değil Edirne Belediye Başkanını belirleyeceğiz. Sağ duyu ile akılcı ve sakin düşünerek 31 Mart yerel seçimini kiminle kazanacaksak ondan yana tercih kullanmalarıdır. Asla ve asla başka kaygılarla oy kullanılmamalıdır. CHP’li olmanın gereği, halkçı olmanın gereği, Edirne’yi sevmenin gereği budur. 35 yıldır bir dönem hariç Edirne Belediyesinde CHP bayrağı dalgalanıyor. Bu sizlerle, bizlerle, hepimizle oldu.

35 yıl sonra ilk defa CHP adayını belirlemek için yola çıktık. Bu demokrasi adına çok olumlu bir şeydir. Bugün bu noktaya gelmemiz partimiz adına mutluluk veren bir olaydır. Bizim zaten ekip olarak 2 yıldır patiye katkı sunmak amacıyla yaptığımız çalışmalar var. Zaman zaman kırgınlıklar küslükler olabilir. Ancak önemli olan buralardan ayağa kalkıp kol kola bir duruş sergileyebilmek, CHP’nin bütünlüğünü ve gücünü tüm Türkiye’ye haykırabilmek.

Bu sevgili halk burada dururken, karşımızda değil ittifak duvar olsa, kaleler olsa yıkıp geçeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Güzel günler aydınlık yarınlar için yarın başlangıç olacak.”

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP