DOLAR 32,2032 -0.01%
EURO 35,0276 0.04%
ALTIN 2.521,690,86
BITCOIN 2162365-0,24%
Edirne
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sedefçi’den ruhsatname sözü

Sedefçi’den ruhsatname sözü

Edirne Belediyesi eski Başkanı Hamdi Sedefçi, İYİ Parti’den Edirne Belediyesi Başkan Aday Adayı oldu. Sedefçi, belediye başkanı olması halinde 10 günde ruhsatname vereceğini söyledi. Sedefçi, “Partim bana başkan adaylığı şerefini verirse, başkan seçilirsem, bir hafta 10 günde ruhsatname veremeyen imar müdürünü kapının dibine koyarım” dedi.

ABONE OL
29 Aralık 2023 16:12
Sedefçi’den ruhsatname sözü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sedefçi, İYİ Parti’den Edirne Belediyesi Başkan Aday Adayı başvurusunu yaptı. Hiçbir zaman partisini satmadığını ifade eden Sedefçi, partisinin namusu olduğunu dile getirdi. Sedefçi, vatandaşların partiye değil, adaya oy vermesi gerektiğini de kaydetti.

“HİÇBİR ZAMAN PARTİMİ SATMADIM”

Sedefçi, şunları söyledi:

“Hamdi Sedefçi olarak 20 seneye hizmet etmiş bir insan olarak taşın altına elimi koymak gerektiğini düşünerek İYİ Parti’ye üye olmaya karar verdim. Parti benim namusumdur, parti beni şerefimdir. Ben yıllarca siyaset yaptım. Hiçbir zaman partimi satmadım, satmam, sattırmam da… İmar İşlerinde şu anda olduğu gibi ruhsatnameyi 2 yılda veriyorlar. Benim zamanımda bir haftada ruhsatnameyi vermeyen ilgili müdür kapı dibine giderdi. Şu an şartlar değişti. Partim bana başkan adaylığı şerefini verirse, başkan seçilirsem, bir hafta 10 günde ruhsatname veremeyen imar müdürünü kapının dibine koyarım. Ben Edirne Belediye Başkanı olduğum takdirde bir gün sonrasında ‘Nerede kalmıştık’ diyerek işe başlarım. Maazeret üretmek için değil iş yapmak için belediye başkanı olurum.

“İNSANIN CANI ACIYOR”

Edirne maalesef son 10 yıldan beri ilginç bir konuma geldi. Seçimlerde herkes takım tutar gibi parti tutuyor. Adaya bakmak zorundasınız. Hangi aday belediye başkanlığını daha iyi yürütecekse hangi aday halka yakınsa hangi aday dürüst, onurlu, şerefliyse ve iyi insansa ona Edirne halkı sahip çıkmalıdır. Edirne’ye yapılan bir yanlış, hata benim canımı acıtıyor. Edirne’ye 5 yıldan beri alt yapı yapıldı, tam bir rezalet, tam bir yanlış. Sonuçta bunları görünce insanın canı acıyor.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP