DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serkan Liznak iddialı geliyor

Serkan Liznak iddialı geliyor

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Liznak, 4 Şubat Pazar günü yapılacak ön seçimde iddialı olduğunu ve sandıktan birinci çıkacağını söyledi. Liznak, “Biz iddialı adayız, sandıktan birinci olarak çıkacağız. Gençliğimizle enerjimizle Edirne’nin kaderini yeniden yazacağız. Tüm üyelerimize güveniyoruz. Hep birlikte huzur ve refah içerisinde yaşayacağımız bir kenti birlikte kuracağız” dedi.

ABONE OL
2 Şubat 2024 15:30
Serkan Liznak iddialı geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP, Edirne Belediye Başkan Adayını 4 Şubat Pazar günü Irmak Düğün Salonunda yapacağı ön seçimle belirleyecek. 3891 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu ön seçimde, 10 sandık kurulacak. CHP’nin güçlü Edirne Belediye Başkan Aday Adaylarından Serkan Liznak, yaptığı açıklamada, “Güçlüyüz, başaracağız, kazanacağız. Biz halk adamıyız, halkın adayıyız” dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİZ YENİ BİR EDİRNE’YE UYANACAKLAR”

Liznak, şunları kaydetti:

“Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi olarak ön seçime gidiyoruz. Ben örgütten halktan gelen bir adayım. Üyede de halkta da güçlüyüz. Biz iddialı adayız, sandıktan birinci olarak çıkacağız. Gençliğimizle enerjimizle Edirne’nin kaderini yeniden yazacağız. Tüm üyelerimize güveniyoruz. Hep birlikte huzur ve refah içerisinde yaşayacağımız bir kenti birlikte kuracağız. Pazar gününden sonra tüm üyelerimiz tüm hemşehirlerimiz yeni bir Edirne’ye uyanacaklar.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.