DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22425881,08%
Edirne
27°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Son oyu alana kadar mücadele edeceğiz’

‘Son oyu alana kadar mücadele edeceğiz’

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, ilçelerde Belediye Başkan Adaylarının bu hafta açıklanacağını söyledi. 1 Mart’tan itibaren seçim çalışmalarına katılarak sahada olacağını belirten Aksal, “Alabileceğimiz son oyu alana kadar mücadele edeceğiz. Hiç kimsenin Edirne’de hiçbir ilçesi hiçbir beldesi garanti değildir. En çok kim çalışırsa seçimi o kazanır” dedi. Muhalefeti de eleştiren Aksal, “Muhalefet daha altı ay önce seçimi kaybetmemiş gibi sanki bir genel seçim varmış söylemleri içinde” dedi.

ABONE OL
5 Şubat 2024 09:37
‘Son oyu alana kadar mücadele edeceğiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne’nin ilçe Belediye Başkan Adaylarının bu hafta açıklanmasının beklendiğini söyledi. Gazetemize açıklama yapan Aksal, “İl adaylarımızı açıkladık, Edirne ilçe adaylarımızı da bu hafta açıklayacağız. Yüksek Seçim Kurulu’na 20 Şubat’ta verilmesi gerekiyor, YSK’ya teslim edilmesi için. O tarihe kadar genel merkezimizin takdiridir” dedi.

Şu an için Edirne ve ilçelerinde, beldelerde hem MHP’nin hem de AK Parti kendi adaylarını çıkardığını söyleyen Aksal, 1 Mart’tan itibaren 31 Mart’a kadar sahada olacaklarını kaydetti.

Aksal, açıklamasında şunları söyledi:

“Biliyorsunuz. Vatandaşlara verdiğimiz vaatler var. Seçimden önce de verdiğimiz sözler var. Biz o sözleri hayata geçirmeliyiz. Ben de 1 Mart’tan itibaren Edirne ve ilçelerinde, beldelerinde olacağım. Ağırlıklı olarak da merkezde seçim çalışmalarına katılacağım.

‘HİÇBİR ZAMAN BOŞ VAATLERDE BULUNMADIM’

Edirne’de herkes 9-0 yapabilir ama hiçbir yerde garanti değildir. Bir yeri garanti görmek milletin iradesine saygısızlık olarak görürüm. Biz alabileceğimiz son oyu alana kadar mücadele edeceğiz. 31 Mart’ta sandıklar kapandığında şunu da yapsaydık, 2 oy daha fazla alsaydık dersek görevimizi yapmamış demektir. Biz alabileceğimiz son oyu alabilmek için çalışacağız. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Edirne merkez dahil tüm ilçe ve beldeleri alma ihtimalimiz var.  Hiç kimsenin Edirne’de hiçbir ilçe hiçbir beldesi garanti değildir. En çok kim çalışırsa, görevini en iyi kim yaparsa seçimi o kazanır.

‘MUHALEFETE GENEL DEĞİL YEREL SEÇİM OLDUĞUNU HATIRLATALIM’

Bakıyorsunuz ülkede sanki muhalefet daha altı ay önce seçimi kaybetmemiş gibi sanki bir genel seçim varmış söylemleri içinde. 31 Mart bir yerel seçim. Millet 14 Mayıs’ta ve TBMM’de kimin çoğunluğu olacağına, 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanı olarak ülkeyi kimin yöneteceğine karar verdi. Millet iktidarda kimin olacağına karar verdi. 31 Mart’ta vatandaşlar yerelde kendilerini kimin yöneteceğine karar verecek. Belediye başkanlarını seçecekler. Yerel iktidarı seçeceğiz.

‘EDİRNE VE UZUNKÖPRÜ’NÜN HİZMET BELEDİYECİLİĞİNE İHTİYACI VAR’

Edirne’nin hizmete çok fazla ihtiyacı var. Yerel anlamda. Biz AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak Edirne’ye inanılmaz işler yaptık. Bu ülkede son 5 yılda pandemi, deprem felaketi yaşadık. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bile olsa hayat dururdu. Biz Edirne’de hiçbir yatırımımızı durdurmadık. Edirne Sarayını ihya ediyoruz. Pandeminin yaşandığı, deprem felaketinin yaşandığı dönemde Edirne Sarayını ihya ediyoruz. Bir dahaki seçime kadar sarayı ihya etmiş olacağız. Topkapı Sarayı büyüklüğünde bir alan. Muhteşem bir saray ihya ediyoruz.

Hizmete en çok ihtiyacı olan Edirne merkez ve Uzunköprü’dür. Hizmet belediyeciliğinin eli değmediği hem Edirne merkez hem Uzunköprü’nün hizmete çok ihtiyacı var. İnşallah kazanan Edirne olur.”

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.